Tort cu capsuni si kiwi

de ralu_ca in Torturi, 20 Apr 2014 | 11446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 500 g branza dulce vaci
  • 8 linguri zahar pudra
  • 50 g unt
  • 2 fiole esenta vanilie
  • 500 g capsuni
  • 1 plic crema prajituri vanilie
  • 400 ml lapte dulce
  • 1 plic gelatina pt tort
  • decor: capsuni si kiwi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu capsuni si kiwi:

Am mixat capsunile cu 3 linguri zahar pudra si obtinem o compozitie fina, apoi punem cate o lingura de sos peste fiecare piscot pe care l-am asezat intr-o forma de tort detasabila. Intr-un bol am mixat branza de vaci cu untul moale pana devine pufoasa, adaug restul de sos de capsuni esenta de vanilie. Pe marginea formei am pus felii de capsuni.  Asezam al doilea rand de piscoturi, deasupra crema de vanilie preparata dupa instructiuni, apoi ornam cu felii de capsuni si kiwi. Preparam si gelatina si o turnam peste tort. Lasam la rece cateva ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni si kiwi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu portocale,miere si piersici